Sunday, January 22, 2012

Ulangtahun DFC Ke 5 : Event Pertama DFC !


Ingatkah lagi korang? Sebaik sahaja Dafi keluar AF, pihak AJK Dafi FC bertungkus lumus menganjurkan   sesi Dafi bertemu peminat buat pertama kalinya!

Berikut ialah laporan yang disiarkan di laman web dafi-fc satu masa dahulu...



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Hi Dafinites....syukur alhamdulilah, Program "Mesra Bersama Dafi" telah tamat dengan jayanya. Bermula jam 2.30 petang...dengan lebih 250 Dafinites bersama menjayakannya. Macam mana dengan persembahan Dafi? The best show...ever so far...Why you may asked? kerana ini adalah kali pertama Dafi membuat persembahan khas untuk peminatnya......Gandingan Dafi & VID Azim mengacara...fuiyooo dasyat...berbakat dua2 nie (bravo2) kasik ombak sikit..kekekek

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Dafi mengacara, bermain games, menari, buat kelakar, bergambar, autograph...menyakat peminat (mmg kuat sakat org dafi ni) dan mcm2 lagi.He is just being himself lah...enjoy sesangat ! Lebih aktif dari biasa...hahaha. Ada 3 games dafi bersama Dafinites...hasil idea dan juga di conduct oleh VID Joey, VID Fendi  &  VID Syazwan. Hebat bebudak...creative...kasi kompang sikit!!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Lastly, kami nak share this story...lepas jamuan dengan tetamu khas dan pihak media...Dafi turun ke khemah semula berjumpa dengan VID's dan sukarelawan....to say thank you...hurmm masa tu pukul 6.30 petang dan hujan plak tu. Semua Dafinites dah balik and masa tu seorang budak lelaki dalam lingkungan usia 7 tahun datang ke khemah...dalam keadaan basah kuyup, dengan sebelah tangan memegang pen dan lalu meminta autograph dafi di tapak tangannya. Dafi memberitahu kepada budak tu...kalau autograph kat tapak tangan nanti hilang lah autograph itu. Dafi pastu meminta VID Adam untuk mengambil gambarnya bersama budak tu mengunakan kamera polaroid (instant photo) u dan terus dia bagi gambar kat budak tu. Senyuman terukir diwajah budak itu...huhuhu touching sangat masa tu...Cara Dafi melayan peminat budak tu yang buat kami tabik..tabik...tabik (3 kali tu) hahaha. Tak Caya? Tanya lah VID bertugas kalo x caya. That moment mcm terpahat di hati kami apabila menyaksikannya dan buat kita orang proud sesangat of Dafi. Tepuk ! Tepuk !

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Ombakkkk !!

3 comments:

Hafizah Zainal Abidin said...

Wow ! Blog Dafi Awesome La ! Btw..Da Follow Dafi.. Follow , like , vote la blog ni . http://mynameishafizah.blogspot.com/

ROJAK said...

sebab shuib selalu sebut2 nama dafi ni la saya leh kenal dafi tu siapa. bila nak update blog?

SyamimiNazifa said...

tabik dekat dafi ;)